WEBHOSTING WORDPRESS

Varmista näkyvyytesi WordPress -alustalla

Tarvitsetko paikan uudelle tai olemassa olevalle sivustollesi?

Webhotellipaketti Wordpressille sisältää kaikki ne peruselementit, joita yleisesti tarvitaan toimivan Word-press alustan ja sähköpostien ylläpitämiseksi.

WordPress on nykyaikainen alusta internetsivustosi alustaksi. Wordpress hosting täyttää tarpeesi. WordPress on myös yksi maailman suosituimmista blogialustoista. Sen avulla blogin pitäinen on helppoa.
Meillä saat wordpress sivustoosi liitettyä yhden tai useamman domainin vaivattomasti.

Wordpress alustaan tulee aika-ajoin tietoturva päivityksiä. Suosittelemme varmuuskopioimaan sivuston datan ja tietokannan aina ennen päivitystä. Teemme tarvittaessa wordpress päivityksiä asiakkaan puolesta lisäpalveluna mikäli haluatte keskittyä teidän liiketoiminnan ydinosaamiseen ja teettää päivitykset palveluna.

WordPress hosting sisältää hallintapaneelin tunnukset, jossa pysyt luomaan sivuston ftp / SSH tunnukset sekä siihen kuuluvan 1 MySQL tietokannan. Näillä tunnuksilla pääset tekemään Wordpress sivuston asennuksen itse palvelimelle. Mikäli wordpress sivuston perusasennus ei ole ennestään tuttua tai koet tarvitsevasi siinä apua teemme tarvittaessa tämänkin asennuksen puolestasi.
Hinnasto
alv.0%
Sopimus- ja laskutuskausi 1kk: 23,88 eur/kk
Sopimus- ja laskutuskausi 12kk: 19,90 eur/kk

Edullisimmin saat tämän webhotellipaketin tilaamalla sen 12kk:n jaksoissa, jolloin koko vuoden hinta on 238,80 € (sis. alv. 24%). Kampanjatarjouksena avausmaksu 0€ (norm. 26€ alv0%). Saat .com .net tai .info- verkkotunnuksen vuodeksi veloituksetta tilatessasi tämän webhotellipaketin.

Ominaisuudet


Näytä laajennettu ominaisuusluettelo

Linux
Hallinta: WebsitePanel - suomi, englanti Plesk - englanti
Web-palvelin: Windows 2012 R2 Server - IIS 8.5 tai Linux RedHat - Apache
Levytila: 2 Gt
Postilaatikot: 10 kpl (POP3, IMAP, WebMail, SSL-salattu WebMail)
Laatikoiden koko: 200 Mt / laatikko (Nostettavissa 500 Mt:ksi Jättilaatikko-palvelulla)
Skriptikielet: PHP5.6
Julkaisutavat: FTP, SFTP
Tietokannat: 1 kpl MySQL 5.6
Varmuuskopiointi: 1 kpl / vuorokausi
Wordpress- pakettiin saatavilla olevat lisäpalvelut (alv. 0%):

Palvelu
Wordpress paketin avausmaksu: 26€
Wordpress Asennus: 45,90€/ kertakustannus
Wordpress julkaisujärjestelmän: 50€/päivitys
Lisätietokannat: 9,90€/kk/tietokanta
MySQL 5 -tietokanta
5 lisälaatikkoa á 200Mt: 4,90 € /kk (vuosilaskutus) 6,56 € /kk (kk-laskutus) Lisäpostilaatikot myydään 5 kpl:n erissä.
Jättilaatikko 500Mt: 0,99 € /kk Jättilaatikot myydään 1 kpl:n erissä.
Virus- ja spam-suodatus, 1-5 tiliä: 4,90 € /kk Torju virukset ja toimintaasi haittaava roskaposti jo postipalvelimelta käsin.
Virus- ja spam-suodatus, 6-10 tiliä: 8,90 € /kk
Virus- ja spam-suodatus, yli 10 tiliä: 15,90 € /kk
SmarterStats 3.0-
statistiikkapalvelu:
4,10 € /kk Erittäin monipuolinen kävijätilastointipalvelu, joka toimii webselaimella.
Oma kiinteä IP ja SSL-salaus: 39 € /kk Oma IP-osoite ja sertifikaatin asennus. Ei sisällä sertifikaattia, joiden hinnat alk. 89€ / vuosi.
Alidomain: 1,90 €/kk tai 19,90 € /vuosi Esim intra.omadomain.com, joka reititetään kotisivutilan juuressa olevaan alidomainin mukaiseen kansioon. Voit luoda toisen sivuston samaan domainiin ja kotisivutilaan.
Rinnakkaisdomain: 0€ Voit liittää kauttamme varatun toisen domain-nimen samaan levytilaan veloituksetta. Näin esimerkiksi www.omadomain.com ja www.omadomain.fi ohjaavat kävijät samaan websivustoon. Emme vastaa muualla rekisteröidyn verkkotunnuksen toimivuudesta.
Domain-reititys: 0 € Reititämme web-sivuston tai sähköpostin omalle palvelimellenne veloituksetta. Ei koske pelkkiä domainvarauksia (hinta 8€ /vuosi + alv.)
Nimipalvelu: 15 € /vuosi Nimipalvelumaksu asiakkaan itse ylläpitämille verkkotunnuksille. Lisäksi 14€/muutos.
DNS-muutokset: 14 €/muutos Huom! Nimipalvelumuutokset ovat maksuttomia verkkotunnuspalvelu- asiakkaillemme.
Salasanan vaihto: 4,90 € Emme kykene näkemään FTP-salasanaasi. Jos hukkaat sen, joudumme luomaan uuden. Uusi salasana lähetetään ennalta sovittuun faxiin. Huom! Voit vaihtaa salasanasi itse maksutta Control Panelissa.
Varmuuskopion palautus: 54,90 € Palautamme kadottamasi tiedostot nopeasti. Palautamme kerralla koko sivuston uuteen alikansioon, josta voit noutaa aarteesi. Päivittäisiä varmuuskopioita on saatavana noin 2 viikon ajalta.
Lukitun palvelun avaus: 24,90 € HUOM! Palvelu lukittuu vain, kun maksut ovat todella myöhässä. Emme koskaan lukitse palvelua esim. liikennemäärien ylityksen vuoksi.
Muistutusmaksu: 8 € Jos maksusi ovat myöhässä, lisäämme muistutusmaksun seuraavaan laskuun.
Ohjelmointi- ja konsultointityö: 74 € / tunti + alv. Jos tarvitset apua esimerkiksi asp-skriptin tai tietokantayhteyksien ohjelmoinnissa, asiantuntija on lähelläsi.
 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting