Tekniset tiedotteet

Tällä sivulla kerromme muutostöistä ja vikatilanteista palveluissamme. Älä anna tiedotteiden harvan päivitystahdin hämätä - tämä sivu on ajan tasalla! Vikatilanteet ovat yksinkertaisesti harvinaisia palveluissamme.

5.1.2016 18:45

Alkamisajankohta: Tiistai, tammikuu 5, 2016 - 18:29 Päättymisajankohta: Tiistai, tammikuu 5, 2016 - 20:25
Nebulan konesalissa olevat yhteydet ovat poikki. Kyse on operaattoritason viasta. Seuraamme asiaa omalta puoleltamme parhaillaan. Operaattorin sivulla lisää asiasta.
13.2.2015

Yhtä virtuaalikonetta hostaavan palvelimen kanssa ongelma, joka havaittiin yöllä noin kolmen aikaan 13.2.2015.
Käytännössä palvelimesta on mennyt emolevy rikki. Olemme saaneet Delliltä huoltovasteen neljä tuntia tai alle asian selvittelyn jälkeen aamulla klo 4.45. Palvelimeen asennetaan uusi emolevy Dell -teknikon toimesta.

Olemme arvioineet palvelimen korjauksen nopeimmaksi tavaksi ongelman ratkaisemiseksi.


Vikatilanne päättyi klo 10.30

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä.
17.5.2014

Teleoperaattorin laitetilassa tapahtunut laiterikko aiheutti tietoliikennekatkoksia osaan palveluistamme klo 17:15 - 20:45 välisenä aikana. Uusi korvaava verkkolaitteisto on asennettu, pahoittelemme häiriötä.
 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting