WEB-PALVELU SAFIIRI

Varmista sivustosi näkyvyys

Web-palvelu Safiiri sisältää kaikki ne peruselementit, joita yleisesti tarvitaan toimivien kotisivujen ja sähköpostien ylläpitämiseksi. Paketti soveltuu erinomaisesti uusille toimintansa aloittaville ja alle 10 hengen yrityksille.Hinnasto
alv.0%
Sopimus- ja laskutuskausi 1kk: 13,93 eur/kk
Sopimus- ja laskutuskausi 12kk: 9,90 eur/kk

Edullisimmin saat tämän webhotellipaketin tilaamalla sen 12kk:n jaksoissa, jolloin koko vuoden hinta on 146,12 € (sis. alv. 24%). Kampanjatarjouksena avausmaksu 0€ (norm. 26€ alv0%). Saat .com .net tai .info- verkkotunnuksen vuodeksi veloituksetta tilatessasi tämän webhotellipaketin.

Ominaisuudet


Näytä vain perusominaisuudet

Windows
Palvelin: Dell PowerEdge- sarjan vikasietoiset palvelimet
Käyttöjärjestelmä: MS Windows 2008 Server
Web-palvelin: Internet Information Services 7.0
Levytila: 2 Gt
Internetyhteys: 100 MB/s
Skriptikielet: ASP2. ASP3. PHP5.3 - fastcgi
FTP: FTP (File Transfer Protocol) on suosituin tapa web-sivuston siirtämiseksi palvelimelle. Saat tilausvahvistuksessa yhden tunnuksen tähän palveluun.
SFTP (SSH2): SFTP (Secure File Transfer Protocol) on edellistä turvallisempi tapa, koska liikenne, käyttäjätunnukset ja salasanat ovat SSH2 (Secure Shell)-salattuja.
Liikennöintisuositus: 0-6 Gt/kk. Tämä liikennöintimäärä riittää mainiosti pienen/keskisuuren yrityksen websivustolle. Esimerkiksi 50kb:n keskikoolla sivulatauksia voi olla yli 4000 päivässä. Sivustoa ei koskaan suljeta ylityksen vuoksi.
email-palvelin: SmarterMail
Oma virtuaalipalvelin: Voit asettaa saapuvan postin palvelimen nimeksi helposti muistettavan oman domainisi (mail.omadomain.com).
email-tilien määrä: 10 kpl (POP3 ja IMAP)
laatikoiden koko: 200 Mt / laatikko (Nostettavissa 500Mt:ksi Jättilaatikko-palvelulla)
Webmail: Voit lukea ja lähettää sähköpostia web- selaimella miltä tahansa internettiin kytketyltä koneelta.
SSL-suojattu webmail: WebMail on halutessasi SSL-salattu, joten ulkopuoliset eivät voi kaapata sähköpostin salasanaasi.
Online tilienhallinta: Voit luoda uusia sähköpostitilejä ja aliaksia, sekä vaihtaa salasanoja WebMail- liittymässä.
email-aliaksia: Voit luoda rajoittamattomasti aliaksia eli "valetilejä", joihin saapuva posti ohjataan olemassa olevaan laatikkoon. Tämä kannattaa huomioida, sillä todellisuudessa tarvittavien sähköpostitilien lukumäärä riippuu henkilöstön määrästä. Esim. myynti@omadomain.com, asiakaspalvelu@omadomain.com ja tilaukset@omadomain.com eivät tarvitse kukin omaa tiliä, jos kaikki näihin osoitteisiin tulevat viestit ohjataan pertti@omadomain.com:lle.
email-Forward: Voit ohjata saapuvan sähköpostin johonkin toiseen email-osoitteeseesi. Esimerkiksi pirkko@omadomain.com:lle lähetetyt viestit jälleenlähetetään osoitteeseen etunimi.sukunimi@jokuosoite.com
email-vastaaja: Automaattinen vastaaja, joka kertoo sähköpostin lähettäjälle ansaitsemastasi lomasta.
catch all-tili: Kaappaa kaikki verkkotunnuksellesi saapuva sähköposti, vaikka etunimessä olisi kirjoitusvirhe tai vastaanottajaa ei ole olemassa.
Autentikoiva SMTP: Autentikoivan lähtevän postin palvelimen avulla voit lähettää sähköpostia minkä tahansa internetyhteyden kautta muuttamatta sähköpostiohjelmasi asetuksia.
Domainaliakset: Mikäli haluat käyttää useita verkkotunnuksia joilla on keskenään samat sähköpostilaatikot, ei jokaiselle verkkotunnukselle tarvita omia laatikoita. Domainalias riittää.
Nimipalvelut (DNS): Oikein toteuttamamme nimipalvelut pitävät huolen siitä, että posti löytää aina perille. Voit myös ohjata postin omalle palvelimellenne ilman lisähintaa.
Lokitiedostot: Raakalokitiedostoja säilytetään 30 vrk, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti.
Operaattoritason palvelintila: Palvelimemme sijaitsevat huippuluokan tiloissa, jotka on rakennettu tätä käyttöä varten. Tilassa on varmennettu jäähdytys ja valvottu ilmankosteus.
Valvonta 24/7 Palvelimien tilatietoja seurataan reaaliaikaisella SNMP/WMI-valvontaohjelmistolla. Lisäksi ulkopuolinen laaduntarkkailija WebSitePulse.com monitoroi jatkuvasti palveluita useista Euroopan suurkaupungeista käsin, ilmoittaen poikkeamat SMS-viesteinä päivystykseen.
RAID-varmennus: Kovalevyn rikkoutuessa toinen peilattu levy jatkaa palvelimen toimintaa.
Varmuuskopiointi: Tiedostoista ja tietokannoista otetaan varmuuskopio kerran vuorokaudessa erilliselle RAID- varmistetulle varmuuskopiointipalvelimelle. Tämä varmuuskopio peilataan vielä reaaliaikaisesti kolmannelle palvelimelle.
UPS (l. varavirta): Tehokas varavirtajärjestelmä riittää usean vuorokauden sähköntarpeeseen, ja syöttää sähkövirran tasaisena palvelimille.
Kulunvalvonta: Sähköinen kulunvalvonta tallentaa kaikkien palvelinhuoneessa käyneiden henkilöiden identiteetin.
Kameravalvonta: Palvelinhuoneessa käyvien henkilöiden on syytä hymyillä.
Lukittu palvelinkaappi: Palvelin sijaitsee erillisessä avainlukitussa palvelinkaapissa. Avain tähän kaappiin on vain tärkeimmillä "avainhenkilöillämme".
Palosuojaus: Tehokas inergent-palosammutusjärjestelmä tukahduttaa tulen muutamassa sekunnissa.
Näytä vain perusominaisuudet

Safiiri- pakettiin saatavilla olevat lisäpalvelut (alv. 0%):

Palvelu
Lisätietokannat: 9,90€/kk/tietokanta
MS Access- tietokanta
MySQL 5 -tietokanta
5 lisälaatikkoa á 200Mt: 4,90 € /kk (vuosilaskutus) 6,56 € /kk (kk-laskutus) Lisäpostilaatikot myydään 5 kpl:n erissä.
Jättilaatikko 500Mt: 0,99 € /kk Jättilaatikot myydään 1 kpl:n erissä.
Virus- ja spam-suodatus, 1-5 tiliä: 4,90 € /kk Torju virukset ja toimintaasi haittaava roskaposti jo postipalvelimelta käsin.
Virus- ja spam-suodatus, 6-10 tiliä: 8,90 € /kk
Virus- ja spam-suodatus, yli 10 tiliä: 15,90 € /kk
SmarterStats 3.0-
statistiikkapalvelu:
4,10 € /kk Erittäin monipuolinen kävijätilastointipalvelu, joka toimii webselaimella.
Oma kiinteä IP ja SSL-salaus: 39 € /kk Oma IP-osoite ja sertifikaatin asennus. Ei sisällä sertifikaattia, joiden hinnat alk. 89€ / vuosi.
Alidomain: 1,90 €/kk tai 19,90 € /vuosi Esim intra.omadomain.com, joka reititetään kotisivutilan juuressa olevaan alidomainin mukaiseen kansioon. Voit luoda toisen sivuston samaan domainiin ja kotisivutilaan.
Rinnakkaisdomain: 0€ Voit liittää kauttamme varatun toisen domain-nimen samaan levytilaan veloituksetta. Näin esimerkiksi www.omadomain.com ja www.omadomain.fi ohjaavat kävijät samaan websivustoon. Emme vastaa muualla rekisteröidyn verkkotunnuksen toimivuudesta.
Domain-reititys: 0 € Reititämme web-sivuston tai sähköpostin omalle palvelimellenne veloituksetta. Ei koske pelkkiä domainvarauksia (hinta 8€ /vuosi + alv.)
Nimipalvelu: 15 € /vuosi Nimipalvelumaksu asiakkaan itse ylläpitämille verkkotunnuksille. Lisäksi 14€/muutos.
DNS-muutokset: 14 €/muutos Huom! Nimipalvelumuutokset ovat maksuttomia verkkotunnuspalvelu- asiakkaillemme.
Salasanan vaihto: 4,90 € Emme kykene näkemään FTP-salasanaasi. Jos hukkaat sen, joudumme luomaan uuden. Uusi salasana lähetetään ennalta sovittuun faxiin. Huom! Voit vaihtaa salasanasi itse maksutta Control Panelissa.
Varmuuskopion palautus: 54,90 € Palautamme kadottamasi tiedostot nopeasti. Palautamme kerralla koko sivuston uuteen alikansioon, josta voit noutaa aarteesi. Päivittäisiä varmuuskopioita on saatavana noin 2 viikon ajalta.
Lukitun palvelun avaus: 24,90 € HUOM! Palvelu lukittuu vain, kun maksut ovat todella myöhässä. Emme koskaan lukitse palvelua esim. liikennemäärien ylityksen vuoksi.
Muistutusmaksu: 8 € Jos maksusi ovat myöhässä, lisäämme muistutusmaksun seuraavaan laskuun.
Ohjelmointi- ja konsultointityö: 74 € / tunti + alv. Jos tarvitset apua esimerkiksi asp-skriptin tai tietokantayhteyksien ohjelmoinnissa, asiantuntija on lähelläsi.
 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting