Rekisteriseloste

HetiL 523/99 10 §:n mukainen rekisteriseloste
Laatimispvm: 14.1.2004

Rekisterin nimi:

Foral Design Oy:n verkkopalveluiden asiakasrekisteri.

Rekisterinpitäjä

Foral Design Oy
Y-tunnus: 1577884-3
Osoite: Alhotie 14, 04430 Järvenpää
Puh: (09) 279 48320

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Mikko Åström Puh: (09) 279 48320
email: mikko.astrom {at} foral.fi

1. Rekisterin pitämisen peruste
Asiakastietojen ylläpito palvelujen kehittämistä ja asiakassuhteiden hoitoa varten.
2. Rekisterin käyttötarkoitus
Asiakkaiden henkilötietoja käsitellään palveluihin liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.
3. Rekisterin sisältämät tiedot
Asiakkaan osoite- ja muut yhteystiedot, asiakkaan henkilötunnus, tapahtuma-, ja käyttäjäanalyysitiedot, asiakkuuteen liittyvät tiedot, asiakaspalvelutilanteisiin sähköpostilla tapahtuvan viestinnän tallennus. Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä henkilötietolain sallimissa rajoissa Foral Design Oy:n omissa rekistereissä.
4. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään käyttäjältä palveluiden tilaamisen ja asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä. Muualta hankittavat tiedot ja peruste: Suomen Asiakastieto Oy, asiakkaan maksukyvyn ja henkilötietojen oikeellisuuden tarkistaminen.
5. Tietojen luovutukset
Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ellei lainsäädäntö siihen pakota, Foral Design Oy ei luovuta tietoja ilman asiakkaan lupaa kolmannelle osapuolelle.

Poikkeukset:

a) Foral Design Oy luovuttaa asiakkaan yleiset yhteystiedot domainnimen rekisteröinnistä vastaavalle taholle (Authorized Registrar) domainvarauksen yhteydessä, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita.
b) Foral Design Oy luovuttaa asiakkaan yhteystiedot SSL-sertifikaatin allekirjoituksesta vastaavalle taholle (Certification Authority) SSL-sertifikaatin tilauksen yhteydessä. Asiakkaan henkilötunnusta ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle.
6. Rekisterin suojaus
Sekä manuaalinen aineisto että ATK:lle talletetut tiedot on suojattu yksityisyyden suojasta televiestinnässä ja teletoiminnan tietoturvasta annetun lain ilmaisemien periaatteiden mukaisesti .Tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.
7. Tarkastusoikeus
Henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:
Foral Design Oy
Alhotie 14
04430 Järvenpää.
  • Web- hotellipalvelu Safiiri
    9,90 € / kk / alk.
    Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
  • NET- hostingpalvelu Rubiini
    27,90 € / kk / alk.
    .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
  • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
    199 € / kk / alk.220,99 €
    ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
  • Virtualipalvelimet
    79 € / kk / alk.102,99 €
    Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
  • Platinum- sähköpostipalvelu
    4,90 €/ kk / alk.9,90 €
    Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
  • Onlinebackup.fi
    4,00 € / kk / alk.6,90 €
    Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
  • SQL -server palvelut
    19,90 € / kk / alk.26,90€
    Varmista websivustosi skaalautuvuus
    .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
  • RemoteDescTop server
    160 €/ kk / alk.200 €
    Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting